Samtalsterspi

Red

Jag erbjuder samtal enligt KBT med  en bas i existentiell psykologi.  I tanke,  känsla, handling och beteende ligger mycket i vår känsla av tillkortakommande och svårighet till kommunikation.  Förståelse för vad som händer i tanke känsla  beteende hos dig.

Med effektiva och djupgående energi tekniker som Soulfull  transformation innehåller  kan  jag  hjälpa att lösa blockeringar och läka sår som kan orsaka  ett mående som belastar och gör ont, och även  synliggöra strategier som en gång var nödvändiga som skydd men inte längre behövs, läkande samtal tillsammans med djupgående moderna energitekniker är  ett sätt att hitta sår och lösa blockeringar som är mycket verksamt.

Med mig som samtalspartner vill jag att du ska känna dig trygg och sedd jag har stor respekt för allas olika erfarenheter och känslor, här ska allt kunna sägas. Jag hoppas att vi tillsammans ska hitta grunden till det som skaver och lösa blockeringar och hitta en väg som kan ge dig en större  förståelse och en glädje i att leva ditt liv med allt vad det innebär.

 

samtalets kraft kan vara stor om vi tillåter det att ta plats.